ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5 Ιουνίου Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίωνας Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Αγίου Πνεύματος Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Αγίας Τριάδας με το Άγιο Πνεύμα - Ευλογία και Προσευχή στο Άγιο Πνεύμα.

Θεία Λειτουργία 5 Ιουνίου 2023 στις 07.00 το πρωί. Η Αγία Τριάδα. Ο Άγιος Δωρόθεος ο Ιερομάρτυρας και Επίσκοπος Τύρου. Οι Άγιοι Δέκα Μάρτυρες εν Αιγύπτω. Ο Άγιος Μάρκος ο Νεομάρτυρας o εν Χίω. Ο Άγιος Πλούταρχος ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Πνεύματος με την Αγία Τριάδα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 07.00.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 5 Ιουνίου 2023 της εορτής του Αγίου Πνεύματος με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Πνεύματος – Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίου Πνεύματος. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Άγιο Πνεύμα

Το Άγιο Πνεύμα είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκπορεύεται εκ του Πατρός. Είναι ομοούσιο με τα πρόσωπα του Πατρός και του Υιού και κατά το Σύμβολο της Πίστεως «συνπροσκυνείται και συνδοξάζεται» με τον Πατέρα και με τον Υιό, ίσο κατά τη λατρεία και την τιμή.

Την Δευτέρα μετά την Πεντηκοστή, η Εκκλησία μας εορτάζει το Άγιο Πνεύμα. Μεγάλα είναι και ξεπερνούν την ανθρώπινη λογική τα χαρίσματα που μάς δώρισε σήμερα ο φιλάνθρωπος Θεός. Γι’ αυτό ας χαρούμε όλοι μαζί και σκιρτώντας από αγαλλίαση ας ανυμνήσουμε τον Κύριό μας. Γιατί η σημερινή ημέρα είναι για μάς εορτή και πανηγύρι.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.