ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: Αργία σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος. Ποια καταστήματα και σούπερ Μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά.

Κανονικά όμως θα λειτουργήσουν την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, ορισμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις ακόμα και σε περιοχές που έχουν ήδη ανακοινώσει αργία και για τα καταστήματα, όπως στην περιοχή μας.

Τα καταστήματα που μπορεί να είναι ανοιχτά τη Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος είναι κυρίως πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ κτλ.

Η αργία Αγίου Πνεύματος 2019 φέτος πέφτει Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 κι έτσι πολλοί είναι εκείνοι που θα επωφεληθούν, αξιοποιώντας το τριήμερο.

Υπάρχει μάλιστα μια φημολογία ότι αυτό θα γίνει βάσει απόφασης στην οποία εμπλέκεται η Περιφέρεια κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει καθώς όπως μας διαβεβαίωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, δεν υπάρχει τέτοια απόφαση.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν είναι αργία για όλους. Αρκετοί υπάλληλοι πολυκαταστημάτων στην Αλεξανδρούπολη εκφράζουν παράπονα καθώς κάποια πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά!

Ο εμπορικός σύλλογος προτείνει μεν στις επιχειρήσεις που υπάγονται σε αυτόν, να είναι κλειστές αλλά αυτό δε μπορεί να είναι υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις λόγω της σχετικής νομοθεσίας.

Η δυνατότητα που δίνεται σε κάποια καταστήματα να ανοίξουν, πηγάζει από τη σχετική νομοθεσία που ορίζει ότι η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κατ’ έθιμον αργία.

Αργία σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος. Ποια καταστήματα και σούπερ Μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.