ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΡΓΙΑ : Μετά του Αγίου Πνεύματος ακολουθεί η αργία του Δεκαπενταύγουστου, ημέρα Κυριακή και ακολουθούν . ΌΛα τα νεα.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες μας κάνουν να σκεφτόμαστε την επόμενη αργία μετά το Πάσχα. Έρχεται λοιπόν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και μάλιστα με ελεύθερες τις μετακινήσεις για την περιφέρεια, καθώς το μέτρο της απαγόρευσης αίρεται το Σάββατο 15 Μαΐου, μία μέρα μετά το άνοιγμα του τουρισμού.

Μετά του Αγίου Πνεύματος ακολουθεί η αργία του Δεκαπενταύγουστου, ημέρα Κυριακή και ακολουθούν:

Ημέρα του Όχι 28 Οκτωβρίου 2021 Πέμπτη
Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2021 Σάββατο
Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου 2021 Κυριακή.

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή. Εορτάζεται πάντοτε ημέρα Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα και είναι η επόμενη ημέρα από την Κυριακή της Πεντηκοστής. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς άλλους εργαζόμενους.

Για τους περισσότερους είναι το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο και η πρώτη ευκαιρία για καλοκαιρινή εκδρομή. Φέτος, η ημέρα του Αγίου Πνεύματος πέφτει τη Δευτέρα 21 Ιουνίου. Πρόκειται για επίσημη ημέρα αργίας στο Δημόσιο τομέα.

Η επόμενη αργία είναι η Κοίμηση της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου 2021, ημέρα Κυριακή. Η 28η Οκτωβρίου 2021, είναι Πέμπτη, τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο και η δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.