Αγίου Ιούδα Θαδδαίου: Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Αγρυπνία του Αγίου Ιούδα Αδελφόθεου - Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 19.30.

Εκκλησία Live – Εσπερινός του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Ζωντανά. Εσπερινός Αγίου Ιούδα Αδελφόθεου – Πανηγυρικός Εσπερινός – Ιερά Αγρυπνία – Άγιος Ιούδας Θαδδαίος ο Αδελφόθεος.

Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου με το παρεκκλήσιο του Αγίου να εορτάζει εκ μεταθέσως στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Εφέτος, εορτάζει το παρεκκλήσιο του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου στον Λυκαβηττό εκ μεταθέσεως στις 21 και 22 Ιουνίου 2021, λόγω του Ψοχσάββατου.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.