ΚΥΡΙΑΚΗ Γ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 07.00 - Κυριακής Γ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Μάρτυρα Υακίνθου του Κουβικουλάριου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Γ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Γ Κυριακής Ματθαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Γ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Υακίνθου του Κουβικουλάριου του Μάρτυρα – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Κυριακή Γ Ματθαίου. Ο Άγιος Υάκινθος ο Κουβικουλάριος και Μάρτυρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 07.00 – Κυριακής Γ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Μάρτυρα Υακίνθου του Κουβικουλάριου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Γ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 07.00. Κυριακής Γ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Υακίνθου του Μάρτυρα του Κουβικουλάριου.

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΥΑΚΙΝΘΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΥΑΚΙΝΘΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 3 Ιουλίου 2022 της Γ Κυριακής Ματθαίου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή Γ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Υακίνθου του Κουβικουλάριου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Γ Ματθαίου κατά την εορτή του Αγίου Υακίνθου του Μάρτυρα – Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Γ Ματθαίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Γ Ματθαιου
Αγιοσ Υακινθοσ
Αγιοσ Υακινθοσ Κουβικουλαριοσ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Ευαγγελιο
Ευαγγελιο Κυριακησ
Παρακληση
3 Ιουλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Διαβάστε επίσης και δείτε σε βίντεο αναλυτικά τι γιορτάζουμε την Κυριακή Γ Ματθαίου.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.