Πρόσκληση του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αθανασίου Μισσού- Προς κον Ανδρέα Καραγιάννη- Δικηγόρον, ενταύθα. Επί τη ευσήμω ημέρα της εορτής του Αγίου Τρύφωνος του Θαυματουργού εορτάζει μετά πάσης Εκκλησιαστικής Βυζαντινής μεγαλοπρέπειας και λαμπρότητας, ο Ιερός Ιδρυματικός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, του Δημοτικού Διαμερίσματος Κολυμπίων Ρόδου.

Αφ’ εσπέρας Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00 θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και την Κυρίαν ημέραν, Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 και ώραν 7:00 π.μ. Όρθρος & Αρχιερατική Θ. Λειτουργία.

Κατά τας Ιεράς Ακολουθίας θα παρατεθεί προς προσκύνησιν απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος.

Με τη παρουσία τους θα κοσμήσουν την πανήγυρι, οι Αρχιερείς της Νήσου μας, οι αρχές και όσοι Ιερείς επιθυμούν να παραστούν, όπως και ο φιλόχριστος Λαός της Ρόδου οι οποίοι θα διευκολυνθούν στην μετάβαση τους με πούλμαν.

Με το πέρας της Θ. Λειτουργίας οι πιστοί θα δεξιωθούν στους παρακείμενους χώρους και θα τους προσφερθούν τα ειωθότα κεράσματα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού και των Συνεργατών του.

Ευχόμενος όπως Κύριος ο Θεός καταξιώση ημάς τρυφής Ουρανίου και αενάου, προσευχόμεθα όπως ο Άγιος Μάρτυς Τρύφων χαρίζη ενί εκάστω την κατ’ άμφω υγείαν

Ευφρόσυνος προς Κύριον ευχέτης

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.