ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 07.30 - Άγιος Τρύφων ο Ανάργυρος ο Μάρτυρας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Τρύφωνος Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος του Ανάργυρου με τον Αγιασμό του Μηνός Φεβρουαρίου – Ευλογία και Προσευχή προς τον Άγιο Τρύφωνα. Θεία Λειτουργία 1 Φεβρουαρίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Προεόρτια Υπαπαντής του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. Ο Άγιος Τρύφων ο Μάρτυρας. Ο Όσιος Βασίλειος Α’ ο Ομολογητής και Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης. Ο Άγιος Αναστάσιος ο Νεομάρτυρας εκ Ναυπλίου. Οι Άγιοι Αδριανός, Πολύευκτος, Πλάτων και Γεώργιος οι Μάρτυρες εν Μεγάροις.

Ο Άγιος Τρύφων ο Προστάτης των Αγροτών και των Αμπελουργών.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Τρύφωνος του Μάρτυρα με τον Αγιασμό Φεβρουαρίου – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 07.30.

• Θαύματα του Αγίου Τρύφωνος

• Η Τελευταία Προσευχή του Αγίου Μάρτυρ…

ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 07.30 – Άγιος Τρύφων ο Ανάργυρος ο Μάρτυρας.

ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

• Φεβρουάριος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορ…

ΕΚΚΛΗΣΙΑ LIVE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2024 της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Αγίου Τρύφωνος. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Τρύφωνος του Ανάργυρου του Μάρτυρα με τον Αγιασμό Φεβρουαρίου – Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Τρυφων
Αγιοσ Τρυφωνασ
Αγιου Τρυφωνα
Αγιου Τρυφωνοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
1 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

• Κυριακές της Ορθοδοξίας – Ευαγγέλιο Κ…

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.