ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πλήθη λαού προσέρχονται αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου για τον Πανηγυρικό Εσπερινό. Δειτε φωτογραφίες.

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός τελείται αυτήν την ώρα, Σάββατο 8 Μαΐου 2021 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Θωμά.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες:

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Κυριακή του Θωμά – Αντιπάσχα.

Αντιπάσχα: Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Θωμά – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 9 Μαΐου 2021 07.40.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 9 Μαΐου 2021 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Θωμά, Αντιπάσχα, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Εορτή της Ορθοδοξίας – 9 Μαΐου: Ο Άγιος Θωμάς ο Απόστολος. Ο Προφήτης Ησαΐας. Ο Άγιος Χριστόφορος ο Μεγαλομάρτυρας. Ο Άγιος Νικόλαος ο εν Βουνένοις.

Ώρα έναρξης: 07.40
Αντιπάσχα. Κυριακή του Θωμά – 9 Μαΐου 2021 – Ώρα 07.40 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία του Αντιπάσχα με την Κυριακή του Θωμά. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.