ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 07.30 - Ο Άγιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας ο προστάτης των βρεφών.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Στυλιανού Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Οσίου Στυλιανού του εκ Παφλαγονίας – Ευλογία και Ύψωση του Αγίου Στυλιανού του θαυματουργού μετ’ Αρτοκλασίας. Θεία Λειτουργία 26 Νοεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας ο Θαυματουργός και προστάτης των βρεφών και των νηπίων.

Ύψωση και αρτοκλασία Αγίου Στυλιανού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Στυλιανού του θαυματουργού του εκ Παφλαγονίας μετ’ Αρτοκλασίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 07.30.

ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 07.30 – Ο Άγιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας ο προστάτης των βρεφών.

ΕΟΡΤΗ ΟΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2022 της εορτής του Αγίου Στυλιανού του εκ Παφλαγονίας με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Οσίου Στυλιανού. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Στυλιανού του προστάτου των βρεφών του εκ Παφλαγονίας – Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Προσευχή προς τον Άγιο Στυλιανό. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Στυλιανοσ
Αγιοσ Στυλιανοσ
Οσιοσ Στυλιανοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
26 Νοεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 26 Νοεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.