ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Στεφάνου του Πρωτομάρτυρα και Αρχιδιακόνου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 07.30.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Στεφάνου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Στεφάνου του Πρωτομάρτυρος του Αποστόλου και Αρχιδιακόνου – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Στέφανος ο Απόστολος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Στεφάνου του Πρωτομάρτυρα και Αρχιδιακόνου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 07.30.

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 07.30 – Ο Άγιος Στέφανος ο Απόστολος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου 2021 της εορτής του Αγίου Στεφάνου του Αρχιδιακόνου με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Αγίου Στεφάνου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Στεφάνου του Πρωτομάρτυρος – Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίου Νικολάου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Στεφανοσ
Στεφανοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
27 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες.

Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.