«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Η ζωή του σπουδαίου Αγίου.

Η νέα σειρά του Mega είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο Άγιο ο οποίος άφησε ιστορία. Μέσα από την σειρά αυτή, βλέπουμε ιστορικά όλα όσα πέρασε ο Αγ. Παΐσιος μέχρι και την κοίμηση του.

«Άγιος Παΐσιος»: Ο Γέροντας Αρσένιος προλέγει ότι θα «κοιμηθεί» σε σαράντα μέρες – Όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο
Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 22:30, στο MEGA, έρχεται το 2οεπεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» με την εγκατάσταση των Ελλήνων της Καππαδοκίας στην Ελλάδα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τον εμψυχωτικό ρόλο του Γέροντα Αρσενίου.

Οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία γιορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου μακριά από το χωριό τους, με μια υπαίθρια λειτουργία. Φτάνουν στον Πειραιά στις 14 Σεπτεμβρίου, περιμένοντας να βρουν τη μάνα Ελλάδα που θα τους αγκαλιάσει, συναντούν όμως πάρα πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Ο πατέρας του μικρού Αρσενίου, που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, προσπαθεί με την καθοδήγηση του γέροντα Αρσενίου να κρατάει ισορροπίες και να λύνει τα προβλήματα. Ο Γέροντας Αρσένιος προλέγει ότι θα πάνε σε ένα νησί και ότι αυτός θα «κοιμηθεί» εκεί σε σαράντα μέρες. Την επόμενη μέρα τους στέλνουν στην Κέρκυρα. Εκεί μένουν προσωρινά στο κάστρο της πόλης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.