Ο ηθοποιός Δημήτρης Ξανθόπουλος, οποίος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος μίλησε για το ρόλο του, την επιτυχία της σειράς αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Παΐσιο.

«Βλέπουμε μια οικογένεια δεμένη, ενωμένη, υπάρχει σεβασμός. Πως μπολιάστηκε μέσα του με αυτήν την πραγματικότητα ο ίδιος ο Άγιος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

«Ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί και η οικογένεια του είναι πολύ θρησκευόμενη. Είναι πιστός και προσεύχεται», είπε για τον νεαρό που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο στα πρώτα επεισόδια.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, δεν ακολουθώ το πρωτόκολλο αλλά υπάρχει η πίστη μέσα μου», εξήγησε.

«Είναι πολύ δύσκολος ρόλος και προσπάθησα να μην γίνω γραφικός», είπε για τον ρόλο του ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Αργότερα μιλώντας για την οικογένειά του αποκάλυψε πως κανένα από τα δύο παιδιά του δεν έχει καλλιτεχνική φύση και ο κόσμος στο δρόμο τον ρωτά για την υπόθεση στα επόμενα επεισόδια.

«Ένας γνωστός μου τον είχε γνωρίσει. Άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει από κοντά τον Παΐσιο τους είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πρόσωπο», είπε κλείνοντας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.