ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πλήθη λαού αυτήν την ώρα στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια για τη μεγάλη γιορτή.

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Θεοφιλε. Επισκόπου Ανδρούσης Κωνστάντιου.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE :

@ekklisiaonline

Αγιος Νικολαος γιορτη #νικολαος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Αγιος Νικολαος Γιορτη: Προσκυνούν το θαυματουργό λείψανο τώρα στην Αθηνα#εκκλησια #νικολαος #αγιος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Νικολάου του Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας και Θαυματουργού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 18.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 22η ημέρα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελείται την εσπέρα ανήμερα της εορτής προς διευκόλυνση παρουσίας των πιστών στον Ιερό Ναό τις καθημερινές κατά το Άγιο και Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία Αγίου Νικολάου θα τελεστεί κανονικά στις 07.30 το πρωί.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Σαρανταλείτουργου Αγίου Νικολάου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού – Ευλογία και Αγιασμός. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Νικόλαος ο Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας και Θαυματουργός.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.