ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΟΡΤΗ : Πλήθος πιστών παρακολούθησε, την επιστροφή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου, στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος.

Άγιος Νεκτάριος Αίγινα γιορτή : O εφημέριος του μητροπολιτικού ναού της Αίγινας, πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης, μετά την ολοκλήρωση του παρακλητικού Κανόνα του Αγίου Νεκταρίου, συνόδεψε με αυτοκινητοπομπή την Τιμία Κάρα του Αγίου Νεκταρίου στον καθολικό ναό της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδας.

Τις καταβασίες και τον παρακλητικό κανόνα στην μητρόπολη, παρακολούθησε πλήθος πιστών, που προσκύνησε την εικόνα και την Τίμια Κάρα του Αγίου Νεκταρίου.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, οι πιστοί ακολούθησαν τον πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη, που κρατώντας την Τίμια Κάρα και ψάλλοντας το απολυτίκιο του αγίου, δια μέσου της οδού Μητροπόλεως, έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο, όπου βρίσκονταν τα αυτοκίνητα, που θα συμμετείχαν στην πομπή της επιστροφής στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος.

Στην Μονή της Αγίας Τριάδος σήμερα το απόγευμα, θα τελεστεί ο Μεγάλος Εσπερινός και απόδοση της ιεράς παράκλησης του Αγίου Νεκταρίου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις τώρα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και δείτε το βίντεο για τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.