ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 07.30 - Ο Άγιος Μηνάς ο Μεγαλομάρτυρας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Μηνά Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά – Ευλογία και Εορτή Αγίου Μηνά του Μεγαλομάρτυρα. Θεία Λειτουργία 11 Νοεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Μηνάς «ὁ ἐν τῷ Κοτυαείῳ» ο Μεγαλομάρτυρας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Μηνά του Μεγαλομάρτυρα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 07.30.

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 07.30 – Ο Άγιος Μηνάς ο Μεγαλομάρτυρας.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ
ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

🙏🏻 Βίοι Αγίων Νοεμβρίου ► https://www.youtube.com/playlist?list…

ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022 της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Μηνά με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Αγίου Μηνά. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά – Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Προσευχή προς τον Άγιο Μηνά. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Μηνασ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
11 Νοεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 11 Νοεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.