ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ: Με θρησκευτική ευλάβεια ο πολιτικός κόσμος, δημότες και επισκέπτες της περιοχής τίμησαν τον Άγιο Μάμα.

Τόσο η φήμη του Αγίου όσο και η δύναμη της εμποροπανήγυρις του Αγίου Μάμα κάνουν το ομώνυμο χωριό πόλο έλξης επισκεπτών αλλά και εμπόρων.

Με τις 600 εμπορικές θέσεις που λειτουργούν έφτασε το πανηγύρι της Χαλκιδικής να φιγουράρει πρώτο στην Βόρειο Ελλάδα και δεύτερο στο σύνολο της επικράτειας.

Τι και αν σηματοδοτεί την αρχή του φθινοπώρου, αυτό δεν επηρεάζει την διάθεση και την ψυχολογία των επισκεπτών. Μικροί και μεγάλοι το απολαμβάνουν σε ένα χώρο που είναι κάτω υπό τη σκέπη του Αγίου.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος βρέθηκε εκεί και έστειλε τις ευχές του σε όλους, μιλώντας στη Χαλκιδική Πολιτική και στη Σουζάνα Καζάκα.

Βουλευτές Χαλκιδικής, ο αντιπεριφεριαρχης Χαλκιδικής, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας,ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Νέας Προποντίδας, Δημήτρης Τσούφης, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ, ο πρώην βουλευτής Ευθύμιος Καρανάσιος και ο σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή ένωση Ηλίας Ιορδανίδης.

Τι και αν ο θεσμός πλησιάζει τα 180 χρόνια το παραπάνω γεγονός δεν φαίνεται να κούρασε τον κόσμο αφού πολλοί το έχουν για καλό να περάσουν να προσκυνήσουν και να διασκεδάσουν.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.