Ο Πατροκοσμάς, ο μεγάλος αυτός διδάσκαλος και Προφήτης της Εκκλησίας μας, ο οποίος έζησε τον 18ο αιώνα (1714-1779) και η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του στις 24 Αυγούστου, εκτός όλων των άλλων πολύ σπουδαίων και σημαντικών που έχει πει, μας λέγει και τις εξής τρεις φοβερές Προφητείες, σχετικά με τον Αντίχριστον και το Τέλος του Κόσμου, για όσους φυσικά εννοείται, θέλουν να ακούουν, να δέχονται και να ακολουθούν τα λόγια των αληθινών Αγίων μας.

«Το ποθούμενον θα έρθη όταν θάρθουν δυό Πασχαλιές μαζί».

(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός – 12η Προφητεία)

Πολλοί πιστεύουν και ερμηνεύουν το «ποθούμενον» ότι έχει σχέση με την απελευθέρωση της Ελλάδος ή ακόμη και της Κωνσταντινουπόλεως. Θα μπορούσε ίσως εν μέρει να ισχύει για το πρώτο.

Το πραγματικό όμως «ποθούμενον» για τον Άγιο Κοσμά δεν είναι άλλο από τον ερχομόν του Νυμφίου Χριστού (Β΄Παρουσία) αυτόν που πραγματικά ΠΟΘΕΙ και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ κάθε αγνή πιστή και καθαρή ψυχή που αγάπησε τον Θεάνθρωπον Ιησού Χριστόν. Γι΄αυτό και όλοι οι Άγιοί μας περίμεναν πότε θα φύγουν από αυτή την ζωή για να συναντήσουν τον Κύριόν μας. Γι΄αυτό και όλοι οι Άγιοι διά στόματος του Ευαγγελιστή Ιωάννη στην Αποκάλυψη φωνάζουν στεντορείως: «ΝΑΙ ΕΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ» (Αποκ. κβ΄, 20)

Δυό Πασχαλιές λοιπόν μαζί, ως γνωστόν, έχουμε όταν πέφτουν μαζί οι δύο μεγάλες εορτές της Εκκλησίας μας, το Πάσχα (εξ ου και Πασχαλιά) και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου την 25η Μαρτίου.

Σημειωτέον ότι, μετά την αλλαγή του ημερολογίου το 1924, στο Νέο Ημερολόγιο ποτέ δεν συμπίπτουν οι δύο αυτές μεγάλες εορτές του Πάσχα και του Ευαγγελισμού, παρά μόνον στο Παλαιό Ημερολόγιο, αφού το Πάσχα στο Νέο Ημερολόγιο κυμαίνεται πάντα από 4 Απριλίου έως και 8 Μαίου, ενώ το Πάσχα στο Παλαιό ημερολόγιο κυμαίνεται πάντα από 22 Μαρτίου έως και 25 Απριλίου.

Εάν ανατρέξουμε στα Πασχάλια του κα’ αιώνος θα δούμε ότι δυό Πασχαλιές μαζί, έχουμε το έτος 2018.

Στις 8 Απριλίου λοιπόν ημέρα Κυριακή, με το Νέο Ημερολόγιο, του Σωτήριου έτους 2018 έχουμε Πάσχα.

Εάν πάμε πίσω 13 ημέρες για να βρούμε την ημερομηνία που συμπίπτει με το Παλαιό Ημερολόγιο η 8η Απριλίου, βρίσκουμε ότι είναι η 26η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή.

Άρα λοιπόν έχουμε Πάσχα με το Νέο στις 8 Απριλίου του έτους 2018 και Πάσχα με το Παλαιό στις 26 Μαρτίου του έτους 2018, που είναι βέβαια η ίδια ημέρα με διαφορετική ημερομηνία, λόγω της διαφοράς των 13 ημερών μεταξύ Παλαιού και Νέου Ημερολογίου.

(Σημ.: Το Πάσχα είναι πάντα κοινό μεταξύ Παλαιού και Νέου Ημερολογίου. Απλώς όσοι ακολουθούν το Παλαιό Ημερολόγιο, μετράνε 13 ημέρες πριν).

Είπαμε λοιπόν, πως το έτος 2018, το Πάσχα είναι στις 8 Απριλίου (Νέο Ημερολόγιο) και στις 26 Μαρτίου (Παλαιό Ημερολόγιο).

Επειδή όμως η 25η Μαρτίου συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας μας, η Εορτή του Ευαγγελισμού μεταφέρεται την επομένη και συνεορτάζεται με την εορτή του Πάσχα.

Έτσι, το έτος 2018 θα έχουμε δυό Πασχαλιές μαζί! Δηλαδή δυό μεγάλες εορτές της Ορθοδοξίας μας, Πάσχα και Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, θα συνεορτάζονται!

Αλλά ακόμη και εάν κάποιοι ακολουθούν άλλο τυπικό και εορτάσουν κανονικά το Μεγάλο Σάββατο (25η Μαρτίου) την εορτή του Ευαγγελισμού και πάλι δεν αλλάζει τίποτε, αφού την μία ημέρα το Μεγάλο Σάββατο (25η Μαρτίου) εορτάζεται ο Ευαγγελισμός και την άλλη ημέρα Κυριακή του Πάσχα (26η Μαρτίου) εορτάζεται το Πάσχα.

Συνεπώς και πάλι οι δύο Πασχαλιές συμπίπτουν, αφού εορτάστηκαν δίπλα δίπλα η μία με την άλλη. Την μία ημέρα δηλαδή, ο Ευαγγελισμός και την άλλη ημέρα, το Πάσχα.

Άρα λοιπόν το «ποθούμενον» για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, δηλαδή η Έλευση του Θεανθρώπου μας Ιησού Χριστού, θα έλθει την 25η Μαρτίου του έτους 2018, ή κατά την διάρκεια του σωτηρίου έτους 2018, αφού τότε θα έχουμε τις δυό Πασχαλιές μαζί. Την εορτή δηλαδή του Πάσχα και του Ευαγγελισμού μαζί.

2η Προφητεία

«Ένα πράγμα θα σας φανερώσω χριστιανοί μου, το ηξεύρω πως θα σας καύσω την καρδία, είνε φοβερόν και λυπηρόν,τρέμει η καρδιά μου να το ειπώ, αλλά τι να κάμω, οπού μου λέγει ο Χριστός μας πως ανίσως και δεν το φανερώσω, με θανατώνει και με βάνει εις την κόλασιν; Μας φανερώνει η θεία Γραφή, το άγιον και ιερόν Ευαγγέλιον, πως εις τον όγδοον αιώνα θα γίνη το τέλος του κόσμου και μέλλει να χαλάση τούτος ο κόσμος».

(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, Διδαχή Δ΄)

Για όσους δεν γνωρίζουν «όγδοος αιώνας», είναι η 8η χιλιετία, από Αδάμ και είναι αυτή που διανύουμε σήμερα. Ως γνωστόν, από Αδάμ έως τον Χριστόν η Εκκλησία μας δέχεται ότι πέρασαν 5508 έτη. Και από από την Γέννηση του Χριστού έως σήμερα, 2016 έτη. Σύνολο 7524 έτη. Δηλαδή, επτάμισυ χιλιάδες χρόνια. Δηλαδή, με άλλα λόγια είμαστε ακριβώς στο μέσο της 8ης χιλιετίας.
(Εδώ υπενθυμίζω και μία άλλη Προφητεία του Αγίου Νήφωνος Κωνσταντιανής, που μιλάει για το Τέλος του Κόσμου ακριβώς στην μέση της 8ης Χιλιετίας)

3η Προφητεία

«Ο χαλασμός (ή κατ΄ άλλους το κακό) θα γίνη από έναν κασσιδιάρη» (Κασσιδιάρης = αυτός που έχει λίγα, αραιά μαλλιά).

(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός – 47η Προφητεία)

Την ανωτέρω Προφητεία δεν πρέπει να την δει και να την ερμηνεύσει κανείς ανεξάρτητα και μεμονωμένα, αλλά πρέπει να συσχετισθεί με όλα όσα έχουμε γράψει και αποκαλύψει στο βιβλίο μας «Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ», αλλά και στο πρόσφατο άρθρο μας «Η Αποκάλυψις επαληθεύεται:ΟΥΙΛΛΙΑΜ Ο Ε΄=666».

Εδώ λοιπόν ξεκάθαρα ο Άγιος Κοσμάς μας λέγει ότι «ο χαλασμός» δηλαδή το ΤΕΛΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ θα έλθει από κάποιον, ο οποίος θα έχει αραιά ή ολίγα μαλλιά. Και αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστον, ο οποίος σύμφωνα με την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες μας πρόκειται να «χαλάση» δηλαδή να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο.
Και ω της συμπτώσεως! Το συγκεκριμένον αυτό πρόσωπον για το οποίον έχουμε γράψει ολόκληρο βιβλίο (βλέπε παραπάνω) και του οποίου το όνομά του βγάζει τον δυσσώνυμο αριθμό της Αποκαλύψεως «666» (βλέπε παραπάνω) «τυγχάνει» να έχει και αραιά μαλλιά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.