ΟΡΘΡΟΣ του Αγίου Ιωάννη Ρώσου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου του Ομολογητή - Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 - Ώρα 07.15 - Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων - Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Οσίου Ιωάννη Ρώσσου του Θαυματουργού. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος Αγίου Ιωάννου του Ρώσου του Θαυματουργού και Ομολογητού – Ευλογία και Προσευχή στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο. Θεία Λειτουργία 27 Μαΐου 2024 στις 07.15 το πρωί. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος ο Ομολογητής και Θαυματουργός.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Ιωάννου του Ρώσου του Ομολογητή και Θαυματουργού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 07.15.

ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΩΣΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 07.15 – Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος ο Θαυματουργός και Ομολογητής.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΩΣΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟΥ
ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 27 Μαΐου 2024 της εορτής του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου του Θαυματουργού με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.15
ΟΡΘΡΟΣ του Αγίου Ιωάννη Ρώσου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου του Ομολογητή – Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 – Ώρα 07.15 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Οσίου Ιωάννη Ρώσσου του Θαυματουργού. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Ιωαννησ
Ιωαννησ
Αγιου Ιωαννου
Όσιοσ Ιωαννησ
Οσιου Ιωαννη
Ρωσοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
27 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.