ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Όπως ανέφερε η Μαρία Τριαντου, υποφέρει χρόνια από αυτό. Ο καρκίνος του θυρεοειδούς αποτελεί τη συχνότερη κακοήθεια του ενδοκρινικού συστήματος (το 95% του συνόλου) και το 1,5% όλων των κακοήθων νεοπλασιών του ανθρώπινου οργανισμού. Οι γυναίκες προσβάλλονται συχνότερα από τους άνδρες σε αναλογία 3 προς 1, κυρίως στις ηλικίες μεταξύ 25-65 ετών, με τον ισόβιο κίνδυνο νόσησης να είναι 0,8 και 0,3 για το γυναικείο και το αντρικό φύλο αντίστοιχα.

Πέσρυσι που προσκύνησε τον Αγιο Φανούριο εδώ στα Χανιά, μετά οι εξετάσεις της βγήκαν εντελώς καθαρές στο νοσοκομείο METROPOLITAN.

26-27/8 2021- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ: Πλήθη λαού προσέρχονται σήμερα 26 Αυγούστου 2021 στην Εκκλησία του Αγίου Φανουρίου στις Βρύσες Χανίων. Σε λίγη ώρα live ο Εσπερινός.

ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: Την παραμονή αλλά και ανήμερα της γιορτής του Αγίου Φανουρίου την 27η Αυγούστου μια τεράστια ουρά αυτοκινήτων σχηματίζεται στην εθνική Ρεθύμνου – Χανίων στο ύψος των Βρυσών με προσκηνυτές που θέλουν να επισκεφθούν το αγαπημένο εκκλησάκι, το θαυματουργό όπως πιστεύεται ναό.

Ωστόσο το εκκλησάκι επιλέγεται και για τα μυστήρια. Κάθε μεσημέρι αλλά και τα βράδια του καλοκαιριού τα φώτα ανάβουν, η εκκλησία γεμίζει με πιστούς και ένα μωράκι βυθίζεται στην κολυμπήθρα για το μυστήριο της βάπτισης.

Η επιλογή του Αγίου Φανουρίου στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων μετά τις Βρύσες δεν είναι όμως τυχαία αφού ο Άγιος βοήθησε, όπως θεωρούν οι πιστοί, ώστε πολλά παιδιά να γίνουν καλά, να ξεπεράσουν σοβαρά προβλήματα υγείας συνεχίζοντας τη ζωή τους και το εκκλησάκι έχει συνδεθεί με πολλά θαύματα.

Η συνεχεια στο άρθρο Άγιος Φανούριος ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων στην Εκκλησία των θαυμάτων στις Βρύσες Χανίων (ΦΩΤΟ)

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.