ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 - Ο Άγιος Ευστάθιος και η συνοδεία του, Θεοπίστη η σύζυγος του, Αγάπιος και Θεόπιστος τα παιδιά του.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Ευσταθίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Άγιος Ευστάθιος και η συνοδεία του, Θεοπίστη η σύζυγος του, Αγάπιος και Θεόπιστος τα παιδιά του οι Μάρτυρες.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Ευσταθίου του Μεγαλομάρτυρα και της συνοδείας αυτού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 07.00.

ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 – Ο Άγιος Ευστάθιος και η συνοδεία του, Θεοπίστη η σύζυγος του, Αγάπιος και Θεόπιστος τα παιδιά του.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2022 της εορτής του Αγίου Ευσταθίου του Μεγαλομάρτυρα με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Αγίου Ευσταθίου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού – Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την εορτή του Αγίου Ευσταθίου του Μεγαλομάρτυρος. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Ευσταθιοσ
Αγιου Ευσταθιου
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
20 Σεπτεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 20 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.