ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΕ Λουκά - Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 07.30. Η Παραβολή του Ζακχαίου. Ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΕ Λουκά Ζωντανά. Όρθρος του Οσίου Εφραίμ του Σύρου με τη συνάντηση του Ιησού και του Ζακχαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΕ Λουκά με τη συνάντηση του Ιησού με τον Ζακχαίο στην Ιεριχώ – Ευλογία και Προσευχή στον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο. Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Ο Όσιος Εφραίμ ο Σύρος. Ο Όσιος Παλλάδιος. Η Αγία Χάρις η Μάρτυς. Ο Όσιος Ιάκωβος ο Ασκητής. Ο Ιησούς και ο Ζακχαίος. Κυριακή ΙΕ Λουκά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΕ ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 07.30 – Κυριακή του Ιησού με τον Ζακχαίο.

• Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή ΙΕ Λουκά …

• Όσιος Εφραίμ ο Σύρος – 28 Ιανουαρίου …

• Προφητεία Οσίου Εφραίμ του Σύρου για …

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΕ Λουκά – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 07.30. Η Παραβολή του Ζακχαίου. Ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΕ ΛΟΥΚΑ
ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΣΥΡΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΥΡΟΥ

• Ιανουάριος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορτ…

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 28 Ιανουαρίου 2024 της Κυριακής με τη συνάντηση του Ιησού και του Ζακχαίου στην Ιεριχώ live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΕ Λουκά με την εορτή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΕ Λουκά – Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Οσίου Εφραίμ του Σύρου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

• Κυριακές της Ορθοδοξίας – Ευαγγέλιο Κ…

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Λουκα
Κυριακη ΙΕ Λουκα
Κυριακη Ζακχαιου
Οσιοσ Εφραιμ Συροσ
Αγιοσ Εφραιμ Συροσ
Οσιου Εφραιμ Συρου
Αγιου Εφραιμ Συρου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
28 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.