ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Απόψε 18 Οκτωβρίου 2021 τελέσθηκε ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ στο τέλος του οποίου εμβαπτιστηκαν Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας και διανεμήθηκαν στους πιστούς.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Η Παναγία μας, η Μητέρα του Θεού αλλά και όλου του κόσμου, μας προσκαλεί μητρικά και παρηγορητικα, να προσπέσουμε στην αγκάλη της, να αποθέσουμε ότι μας κουράζει ή μας βασανίζει ενώ Αυτή με τη σειρά της, με δάκρυα στα μάτια, αναφέρει την ικεσία της στον Παντοδύναμο Θεό ώστε να αποκατασταθεί κάθε μας έλλειψη ή ασθένεια.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα, από την πληθώρα των θαυμάτων που καθημερινά επιτελούνται σε όλον τον κόσμο, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, τα οποία αποδίδονται από τους ίδιους τους ευεργετηθέντες στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας της Παρηγορήτριας αφού, η Δακρυρροή και Μυροβλυσία Της συνεχίζονται αμείωτα.

Παναγία Προσκύνημα

Έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία, όλο το λογικό ποίμνιο του Χριστού, να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα συνεχές θαύμα του Θεού, από το οποίο, όσοι το προσκυνούμε έχουμε να λάβουμε κάτι.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28 Οκτωβρίου 2021, στα πλαίσια των (ΙΘ’) Παναγίων Δημητρίων 2021, τελείται ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ στη χάρη της Παναγίας της Παρηγορητρίας, καθημερινά από 07:00 έως 09:00 το πρωί, ενώ ψάλλεται έμπροσθεν της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης Ιεράς Εικόνος, ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ώρα 11:00 το πρωί και ώρα 6:00 το απόγευμα καθημερινά.

Ο Ναός παραμένει ανοικτός, για την προσκύνηση της Εφεστίου Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας , καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ . Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 210 7660943.

@ekklisiaonline

Βυρωνας: Μυροβλυζει συνέχεια η Παναγια Παρηγορητρια στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Οι χαρισματικοί ιερεις στην Παναγια Παρηγορητρια #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Προσευχη μπροστά στην Παναγια Παρηγορητρια #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Ευχέλαιο στην Παναγια Παρηγορητρια #παρηγορητρα #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.