Με νέες πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές της COSMOTE TV, κάποιες από τις οποίες κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα τον Απρίλιο, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του COSMOTE [email protected], που μεταδίδεται -με 24ωρη ροή προγράμματος- ελεύθερα για το κοινό μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube. Με την ελεύθερη μετάδοση επιλεγμένων ντοκιμαντέρ και εκπομπών, η COSMOTE TV στηρίζει τις αυξημένες ανάγκες της οικογένειας, και ειδικά των παιδιών, για ψυχαγωγία και μάθηση από το σπίτι.

Στο πρόγραμμα του Απριλίου, ξεχωρίζει η νέα παραγωγή της COSMOTETV«Άγιο Όρος-Ψηφιακή Εποχή», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Απριλίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.00. Η σειρά 3 επεισοδίων παρουσιάζει την ανεκτίμητης αξίας συλλογή από χειρόγραφα, κώδικες, έντυπα και έγγραφα που βρίσκονται στην Αθωνική Πολιτεία, καθώς και το σημαντικό έργο της καταγραφής και ψηφιοποίησης των θησαυρών του Άγιου Όρους, που υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ σε συνεργασία με την Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτό.

Πανελλαδική πρεμιέρα κάνει και η συμπαραγωγή της COSMOTETV με την WhiteFox,«Σύγχρονοι Γέροντες», που, ξεκινώντας από τις 5/4, θα προβάλλεταικάθε Κυριακήβράδυ στις 21.00, ως μηνιαίο αφιέρωμα. Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή, το έργο και τη διδασκαλία σημαντικών γερόντων της εποχής μας, όπως ο όσιος Ιερώνυμος ο Σιμωνοπετρίτης, ο όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής, ο γέροντας Εφραίμο Φιλοθεΐτης-Αριζονίτηςκαι ο όσιος ΕφραίμΚατουνακιώτης. Η σειρά 4 επεισοδίων θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα στην Ελλάδα, μέσω της COSMOTETV, την Κύπρο αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω του επίσημου δικτύου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

zougla

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.