ΑΓΙOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Τρίτη 21 Μαΐου 2024 07.15 - Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ζωντανά. Όρθρος Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Ισαποστόλων – Ευλογία και Προσευχή στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη. Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στις 07.15 το πρωί. Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι οι Θεόστεπτοι Βασιλείς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 21 Μαΐου 2024 07.15.

ΑΓΙOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 21 Μαΐου 2024 07.15 – Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Κωνσταντίνου και Ελένης – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 21 Μαΐου 2024 07.15. Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Θεόστεπτοι Βασιλείς.

ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ LIVE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Τρίτης 21 Μαΐου 2024 της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Ισαποστόλων με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.15
ΟΡΘΡΟΣ Κωνσταντίνου και Ελένης. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ με την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων – Τρίτη 21 Μαΐου 2024 – Ώρα 07.15 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Κωνσταντινοσ
Αγια Ελενη
Αγιοι Κωνσταντινοσ Ελενη
Αγιων Κωνσταντινου Ελενησ
Κωνσταντινου και Ελενησ
Κωνσταντινοσ και Ελενη
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
21 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.