ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους για τις σχέσεις Βελόπουλου με τους ΓΟΧ.

Βελόπουλος και Γ.Ο.Χ.
“Ιερές” συναναστροφές και συμπροσευχές Κυριάκου Βελόπουλου με “ιεράρχες” διαφόρων “εκκλησιών ΓΟΧ”

Κανάλι youtube “Ελληνικής Λύσης”: “Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ”

Ο Βελόπουλος παίρνει “αντίδωρο” από τον Καβακίδη Κωνσταντίνο (“αρχιεπίσκοπο ΓΟΧ Αθηνών και πάσης Ελλάδος Μακάριο”) μετά από “θεία λειτουργία” σε “ναό ΓΟΧ” (2018)

VOICE NEWS: “Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ”

Αγιασμός γραφείων “Ελληνικής Λύσης” από τον Λουδάρο Κωνσταντίνο (“μητροπολίτη ΓΟΧ Πειραιώς και Σαλαμίνος Γερόντιο Β’ “) (2018)

Μετά τον αγιασμό έγινε κοπή βασιλόπιτας

Ο Βελόπουλος κόβει την βασιλόπιτα σε κομμάτια 1. για έναν Θεό γενικά, 2. σε μια “ορθοδοξία” γενικά χωρίς να κατονομάζει σε ποιά εκκλησία 3. την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την παράδοση τα πρώτα κομμάτια είναι του Χριστού, της Παναγίας και του Αγίου Βασιλείου (συγκεκριμένα πρόσωπα).
Ο Κυριάκος Βελόπουλος ασπάζεται το χέρι και ζητά ευλογία από τον Ορφανό Χρήστο (“μητροπολίτη ΓΟΧ Θεσσαλονίκης Ευθύμιο”) (2018)

Ο Βελόπουλος στην ονομαστική εορτή και το πολυχρόνιο (“εἰς πολλά έτη Δέσποτα”) του Σαραντόπουλου Κωνσταντίνου (“αρχιεπισκόπου” της “εκκλησίας ΓΟΧ Ελλάδος Καλλινίκου”) σε “μονή” των ΓΟΧ στα Αθίκια Κορινθίας (2017)

Αναφορές:
– βιογραφικό Σαραντόπουλου Κωνσταντίνου (“αρχιεπίσκοπος ΓΟΧ Αθηνών και πάσης Ελλάδος Καλλίνικος”)
https://www.ecclesiagoc.gr/index.php/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%E1%BC%84%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/818-o-arxiepiskopos-athinwn-kai-pasis-ellados-kk-kalinikos
– βιογραφικό Λουδάρου Κωνσταντίνου (“μητροπολίτης ΓΟΧ Πειραιώς και Σαλαμίνος Γερόντιος Β’ ‘)

Βιογραφικό σημείωμα


– βιογραφικό Καβακίδη Κωνσταντίνου (“αρχιεπίσκοπος ΓΟΧ Αθηνών και πάσης Ελλάδος Μακάριο”)
https://ec-goc.gr/ierarxia-tis-eklisias/dioikitiki-diarthrosi/ierarxia-tis-eklisias/o-makariotatos-arxiepiskopos-athinon-pasis-ellados-k-makarios
– βιογραφικό Ορφανού Χρήστου (“Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ευθύμιος”)
https://ec-goc.gr/ierarxia-tis-eklisias/dioikitiki-diarthrosi/ierarxia-tis-eklisias/o-sevasmiotatos-mitropolitis-thessalonikis-k-efthymios

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (2)
  1. ΕλληνΟρθόδοξο Μέτωπο 1 μήνα πριν

    Είναι γνωστές οι ανοησίες και οι καιροσκοπισμοί του Βελόπουλου.

    ΑπάντησηΆκυρο
  2. George Snakes 1 μήνα πριν

    Καμία σχέση ο ψευτοβελόπουλος με τους γοχ τον είχαμε πάρει χαμπάρι τι παίζει με το ανθρωπάκι, απλά πήγαινε σε όλους τους γοχ για ψήφους όπως πάνε όλα τα ρεμάλια οι πολιτικοί πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.