Αγιορείτικα νέα-Άγιο Όρος

Προσκηνυματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτου Χριστοδούλου, για να προστεί της Ιεράς Αγρυπνίας επί τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Αλυπίου του κιονίτου, η τίμια κάρα του οποίου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή, και πάντων των Κουτλουμουσιανών πατέρων.

Ο Σεβασμιώτατος και η τίμια συνοδεία του έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Γέροντα Χριστόδουλο και τους πατέρες της Μονής.

Η Ιερά Αγρυπνία ξεκίνησε με τον Μεγάλο Εσπερινό, το απόγευμα της παραμονής της εορτής των Αγίων, και κορυφώθηκε το πρωί της κυριωνύμου ημέρας με την τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας από τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα και του Αρχιερατικού μνημοσύνου για τους κεκοιμημένους πατέρες της Μονής.

Κλείνοντας το προσκήνυμά τους, ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του, αφού ευχαρίστησαν τον Άγιο Καθηγούμενο και τους πατέρες για την αβραμιαία φιλοξενία, αναχώρησαν, ευχόμενοι να αξιωθούν και πάλι αυτής της ευλογίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου Άγιο Όρος: Η προσκυνηματική επίσκεψη του Νεαπόλεως Βαρνάβα στη Μονή Κουτλουμουσίου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.