Οι καταληψίες ΓΟΧ για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα διαδίδουν στα ΜΜΕ πως δέχονται όλους τους επισκέπτες και δεν κάνουν διακρίσεις στο ποιος μπαίνει στην μονή.

Αυτές οι δηλώσεις όμως δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα για τους εξής λόγους:

– επί μακρόν ήταν κρεμασμένο ρωσικό στρατιωτικό λάβαρο στο αρχονταρίκι του κατειλημμένου κτηρίου.
– όπως φαίνεται στο βίντεο δεν μπορεί να μπει όποιος θέλει. Μόνο αν συμφωνεί μαζί τους, αν είναι συστημένοι, μετά από μίνι κατήχηση περί των ιδεών τους και αφού πάρουν έγκριση από τον αρχηγό της κατάληψης.

– ακόμα και να έμπαιναν όλοι μέσα στο χώρο (που δεν γίνεται έτσι), οι ρασοφόροι που τους άνοιξαν και τους συνόδευσαν μέσα θα έπρεπε να τους ζητήσουν να μαζέψουν την σημαία και όχι να παρελαύνουν με αυτή εντός μονής.

Πείραμα: Πηγαίνετε με μια σημαία με την φωτογραφία του πατριάρχη και θα σας διώξουν σε χρόνο μηδέν, αν δεν κινδυνεύσει και η ζωή σας. Πηγαίνετε με τσάρους, αυτοκρατορικές σημαίες κτλ και όλα εντάξει!

Νέα παρέμβαση εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες

Δικαστικοί κύκλοι των Αθηνών με τους οποίους ήλθε σε επαφή το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και τους έθεσε υπ όψιν όλη τη δικογραφία και το ιστορικό των αποφάσεων προτείνουν να διαταχθεί επείγουσα έρευνα ακόμη και στο εσωτερικό της δικαιοσύνης για τον λόγο που καθυστερεί τόσα χρόνια αυτή η υπόθεση ενώ φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα για την ευθύνη της Μη εκτέλεσης δικαστικής απόφασης.

Με λίγα λόγια υπογραμμίζουν: ΄΄Πως είναι δυνατόν να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για το σε ποιον ανήκει το κτήριο από τον Άρειο Πάγο του 2020 και ο διευθυντής ΑΤ στο Άγιο Όρος ή κάποιος επιμελητής να μην λαμβάνει εντολή να επιδόσει ή να εκτελέσει την απόφαση΄΄.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.