Διπλός εορτασμός στη Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ, όπου τιμάται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας και ο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις κουρφώθηκαν το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2020 με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας.

Οι αρμόδιοι διακονητές, με την ευλογία του Καθηγουμένου, καλλιεργώντας το χάρισμα που τους έδωσε πλουσιοπαρόχως ο Κύριος, καλλιτέχνησαν το κόλλυβο της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Καλησπέρα. Εγώ είμαι η Νεφελη είμαι ξένη η καταγωγίου είναι από την Αλβανία είμαι Σύζυγο είμαι μητέρα θέλω να σας παρακαλέσω αν μπορώ μέσω εσάς να κάνω ένα ψυχικό ηρεμία δώρω στο σύζυγο μου να του επιτρέπεται να έρθει στο Αγ.Ορος για δυο μέρες. Θέλω να έρθει κοντά σας γιατί θέλω να ηρεμίσει τον αγαπώ πολύ και τον πονάω έχει τραβήξει πολα στη ζωή του. Έχει μεγαλώσει με μητριά και πατριό του λείπει μόνιμος η αγάπη. Εγώ όταν τον γνώρισα τον Διονύση Τσούμα ήμουν είδη μητέρα από το πρώτο μου γάμο. Εγώ έχασα τον πρώτο μου σύζυγο από καρκίνο στο κεφαλή και με άφησε με ένα παιδι 2 χρόνων. Ομος ο Διονύσης ηταν εκείνος που μεγαλοσε το παιδι μου με τα καλύτερα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς για το παιδι μου. Για αυτό θέλω να σας παρακαλέσω αν υπάρχει δυνατότητα να μου καλέσετε τον άντρα μου για δύω μέρες κοντά σας. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!