Την εικόνα που είχαμε όλα τα τελευταία χρόνια με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να φέρνει το Άγιο Φως το Μεγάλο Σάββατο, δε θα την έχουμε φέτος.

Συγκεκριμένα, το Άγιο Φως αναμένεται να το παραλάβει στρατιωτικό αεροσκάφος στο οποίο δε θα επιβαίνει εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αλλά ο Εξαρχος του Παναγίου Τάφου, ένας συνοδός του και ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος με έναν συνοδό.

Σημειώνεται ότι κανένας από τους επιβάτες δεν πρόκειται να αποβιβαστεί στο Ισραήλ και απλώς το Άγιο Φως θα τους το πάει στο αεροσκάφος ειδικός απεσταλμένος. Επιστρέφοντας στο Ελευθέριο Βενιζέλος, το Άγιο Φως θα υποδεχτεί ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Βλάσης σε μια λιτή παραλαβή όπου ολιγομελές στρατιωτικό άγημα που θα αποδώσει τις προβλεπόμενες τιμές.

Όσον αφορά στη διασπορά του Αγίου Φωτός σε ολόκληρη τη χώρα, θα γίνει με τις προγραμματισμένες εκείνη την ημέρα πτήσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Βαρδάκης Νίκος

Δεν μπορώ να κρύψω τη στεναχώρια μου που δε θα υποδεχθούν φέτος το "άγιο φως" με τιμές αρχηγού κράτους. Ας όψεται ο κορονοϊός. Μια και έχετε τα κονέ με θεούς και πνεύματα , τουλάχιστον δεν τα παρακαλάτε επιτέλους να κάνουν και κάτι χρήσιμο, εκτός από το να κατοικοεδρεύουν στα κεφάλια σας. Λόγου χάριν να εξαλείψουν τον κορονοϊό. Μάλλον είναι ανώτερα, και δεν καταδέχονται να ασχοληθούν με τον κόσμο. Μια απορία εκφράζω.

2
Χειλα Νοτα

Παραρακαλω, να διορθωσετε τον τιτλο σας :Το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ... οχι το Σαββατο. Βοηθεια μας. Καλη Ανασταση! ✝️??