ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ : Στιγμές που κατεβάζουν, καθηλώνουν και οδηγούν στην ταπείνωση έζησαν σήμερα οι πιστοί στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Παρά την απαγόρευση εισόδου αυτοκινήτων από την αστυνομία για λόγους πυρασφάλειας, πλήθη πιστών ανέβηκαν με τα πόδια, με καροτσάκια, με παιδάκια αγκαλιά στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, όπου σήμερα τελέσθηκε η Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία σε πολύ ξεχωριστό όμως κλίμα.

Ο π Δημήτριος, σαν κάτι να αισθάνθηκε, άρχισε να κλαίει για πολύ ώρα με λυγμούς μέσα στην Αγία Τράπεζα, ενώ την ίδια ώρα οι μοναχοί, οι πιστοί, μέσα από το Ναό, έξω από το Ναό και σε όλες τις σκάλες έκατσαν στα γόνατα σαν να προσκυνούν και πολλοί έξ αυτών άρχισαν και εκείνοι να κλαίνε γοερά.

@ekklisiaonline

Περπάτα, τρέχα! Στιγμές που καθηλώνουν στους Αγίους Ισιδώρους#ekklisia

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Ουρές πιστών στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Π Δημήτριος και πιστοί κλαίνε με λυγμούς! Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού#agioiisidoroi #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Στα γόνατα κλαίνε Ιερείς και πιστοί – Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού#agioiisidoroi #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Περιμένουν έξω από την Εκκλησία να πάρουν την ευλογία#news #ekklisia #ekklisiaonline #agioiisidoroi

♬ original sound – Εκκλησία Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους αλλά και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας καταθέτουν 23 πολίτες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κκ Νεκταρίου σχετικά με τις δηλώσεις του για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Η συνέχεια στο άρθρο Μήνυση κατά του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου από 23 πολίτες για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.