ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Γενέθλια σήμερα για τον π Δημήτριο των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, τον Ιερέα που στενοχώρησαν όλη αυτή την εβδομάδα που πέρασε οι συκοφάντες για προσωπικό κέρδος.

Άγιοι Ισίδωροι ΤΩΡΑ- Γενέθλια σήμερα 2 Ιουλίου 2022 για π Δημήτριο: Αγάπη στους συκοφάντες- Ο Θεός θα δείξει την αλήθεια. Μάγο είπαν και τον Άγιο Πορφύριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από την Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, επί τη ευκαιρία της σημερινής επισκέψεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Λαγκαδά όπου αναμένεται για άλλη μια φορά να γίνει πόλος έλξης δεκάδων χιλιάδων πιστών από όλη την Ελλάδα.

Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες χιλιάδων πιστών για τα θαύματα που έχουν ζήσει από τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν καταθέσει κατά καιρούς τη δική τους αλήθεια για το πόσο πολύ τους βοήθησε το Ιερό Θησαύρισμα και ο χαρισματικός π. Δημήτριος Λουπασάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας και την δική του αλήθεια. Την αλήθεια ενός Ιερέα που αφιλοκερδώς και με μόνο γνώμονα την αγάπη και την προσφορά, έχει βοηθήσει χιλιάδες στο διάβα του.

Σε μια από τις επαφές που είχε ο χαρισματικός ιερέας με τον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Μ. Καραγιάννη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως συνδέθηκε η ζωή του με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που θεραπεύει χιλιάδες ανθρώπους. Και η αλήθεια ήταν συγκλονιστική.

Ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος είχε κατευθύνει και προετοιμάσει τον χαρισματικό και άοκνο ιερέα στον να αναλάβει το δύσκολο και συνάμα θεάρεστο αυτό έργο.

Στο να κουβαλά με τόλμη τον δικό του Σταυρό από νέος και με τη δύναμη της Πίστεως να προσφέρει βοήθεια σε καταπονημένους και άρρωστους συνανθρώπους μας.

Χαρακτηριστικά ο π. Δημήτριος ανέφερε πως τον βοήθησε ο Άγιος Πορφύριος σε νεαρή ηλικία και προέβλεψε πως η ζωή του θα συνδεθεί άρρηκτα με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.

Αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική συμβολή ενός επιφανούς Ιατρού και πνευματικού τέκνου του Αγίου Πορφυρίου τον οποίο ο π. Δημήτριος εγνώριζε και εκτιμούσε.

Η μαρτυρία ετούτη, προκαλεί ρίγη συγκινήσεως σε όλους εμάς που έχουμε παρατηρήσει ιδίοις όμμασι τα συγκλονιστικά θαύματα του Τιμίου Σταυρού και θα δημοσιευθεί ολοκληρωμένη σε λίγες ημέρες, στην οποία ο π. Δημήτριος θα περιγράφει τη ζωή του και την θαυμαστή εμπειρία με τον Άγιο Γέροντα Πορφύριο.

Αυτή η αποκάλυψη, η κατάθεση ψυχής, έρχεται να βάλει ένα οριστικό τέλος στον σκεπτικισμό και την αμφισβήτηση που τεχνηέντως έχουν καλλιεργηθεί από διάφορα κέντρα ως προς τη δύναμη του Τιμίου Σταυρού.

Από σήμερα ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός βρίσκεται και πάλι στο ΄΄δεύτερο σπίτι του΄΄, στην Μητρόπολη Λαγκαδά και συγκεκριμένα στον Ναό της Αγίας Παρασκευής, όπου ένας άξιος Ιεράρχης, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον Τίμιο Σταυρό και τον π. Δημήτριο.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως την προηγούμενη φορά προσήλθαν περισσότεροι από 50 χιλιάδες πιστοί από όλη την Ελλάδα, τους οποίους ο π. Δημήτριος σταύρωνε έναν, έναν.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Μήπως πρεπει να γράψετε μακαριστός μητροπολιτης Λαγκαδα Ιωαννης γιατι εχει κοιμηθει πλεον, αν δε κανω λαθος.

2

Τον χρυσό με ότι κι αν τον ανακατέψεις θα παραμείνει χρυσός. Στο τέλος μπορεί να διαχωριστεί και να δειχθεί η αξία του. Ποια είναι όμως η αξία όλων αυτών των συκοφαντών. Καμία απολύτως . Σε προσωπικό όφελος επιδίδονται!!!

3
Ελένη Μπάρμπα

Πιστεύω στην Θεία Χάρη του Τιμίου Σταυρού στα χέρια του πατέρα Δημητρίου στους Αγίους Ισιδωρους που πηγαίνω και προσκυνώ αρκετά χρόνια και έχω δεχτεί την ευλογία του Τίμιου Σταυρού να ακουμπά με την προσευχή για την υγεία μου. Δεν δέχομαι τις κακόβουλες συκοφαντίες και κατηγορίες για τον πατέρα Δημήτριο που αγαπάμε και νιώθουμε ευλογημένοι όταν βρισκόμαστε στους Αγίους Ισιδωρους κοντά στην Θεία Χάρη του Τιμίου Σταυρού και του Θεού Μας ΑΜΉΝ 🙏🙏🙏