ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Άγιοι Ισίδωροι- Τα είπε ΟΛΑ σήμερα μπροστά σε Χιλιάδες ο παπα Δημήτρης: Όσα λένε είναι ΨΕΜΑΤΑ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – Πλήθη λαού σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2022 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Κλείνω τα αυτιά μου στα ψέματα τόνισε ο π Δημήτριος Λουπασάκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE που κάθε μέρα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων.

Π Δημήτριος: Το ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ και η καρδιά μου, θέλω να προσεύχομαι για τους συκοφάντες, τους εχθρούς. Προσευχήσου για τους εχθρούς σου έλεγε ο Άγιος Πορφύριος.

Ακούτε μόνο από το στόμα το δικό μου την αλήθεια γιατί η αλήθεια είναι ο ίδιος ο Κύριος. Διαβάζοντας και ακούγοντας απλά κλείνω τα αυτιά μου και το στόμα μου γιατί τίποτα μα τίποτα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Η εποχή του ψεύδους και της συκοφαντίας, μου λένε ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΠΑΤΕΡ; Κάθε μέρα μιλάω αλλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Μιλώ με τη Θεία μου λειτουργία. Θέλω όχι τα γραφόμενα με το στυλό αλλά τα ουράνια γραφόμενα.

Ο Άγιος Νεκτάριος, ο Άγιος της υπομονής, της ταπείνωσης και της συκοφαντίας, εμφανίστηκε στη μητέρα μου και της είπε ότι θα γίνει παπάς το παιδί.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.