ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: Στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων βρέθηκε και σήμερα όπως κάθε μέρα ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης.

Παρά τα καθημερινά χτυπήματα κάτω από τη μέση, τις αήθεις επιθέσεις από μέρος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα ψέματα και τις συκοφαντίες, οι Ιερείς και Μοναχοί των Αγίων Ισιδώρων παραμένουν αισιόδοξοι με Χριστιανικό Ορθόδοξο φρόνημα.

Ερωτηθέντες περί των δημοσιευμάτων που τους θέλουν να απομακρύνονται από την Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού δήθεν με απόφαση Αρχιεπισκόπου, οι ίδιοι δηλώνουν πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει κανένα χαρτί από την Αρχιεπισκοπή και οι ίδιοι παραμένουν στις επάλξεις των Αγίων Ισιδώρων συνεχίζοντας το σημαντικό τους έργο. «Δεν εγκαταλείπουμε» τονίζουν.

Σε μεγάλο αγκάθι για την Εκκλησία της Ελλάδος εξελίσσεται το θέμα του Λυκαβηττού, μιας και ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο Ορθόδοξος Κόσμος καταδικάζει τις μεθοδεύσεις 2-3 Ιεραρχών.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Καραγιάννη με αυτά που είδε σήμερα.

΄΄Βρισκόμουν έξω από την πύλη των Αγίων Ισιδώρων και προσκυνούσα τις εικόνες στην είσοδο και ξαφνικά είδα το σημάδι του Σταυρού πάνω στο πρόσωπο του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου σαν δάκρυ.

Θαδδαίος Σταυρός Ισίδωροι

Θαδδαίος

Θαδδαίος Σταυρός

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.