ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Για δόλιους σκοπούς μιλούν πλέον οι πιστοί - Αφήνουν την Εκκλησία του Λυκαβηττού να ρημάξει για να ενισχύσουν άλλους ναούς της Αθήνας.

Άγιοι Ισίδωροι σήμερα: Ούτε στη γιορτή του Αγίου Νικολάου δεν τους επέτρεψαν Εσπερινό- ΟΡΓΗ ΠΙΣΤΩΝ για την τεχνητή υπονόμευση του προσκυνήματος.

Γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος, τεράστια γιορτή της Ορθοδοξίας μας και ενώ κάθε Εκκλησία, Μοναστήρι και Παρεκκλήσι είναι ανοιχτό και υποδέχεται πιστούς, οι Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού είναι κλειστοί, κλειδωμένοι, παρατημένοι στην τύχη τους, χωρίς ούτε έναν Ιερέα να το ανοίξει και να λειτουργήσει.

Που είναι οι παλιές εποχές που σήμερα στον Εσπερινό του Αγίου Νικολάου, χιλιάδες συνέρρεαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα, το παρεκκλήσι του Χριστού μας, το Παρεκκλήσι του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου, την Παναγία του βράχου Αγιο-Ισιδωρίτισσα με τα Χιλιάδες τάματα το αγιασμένο νερό και τα θαύματα.

Όπως μαθαίνω το θέμα θα τεθεί και στην Ιερά Σύνοδο της Τετάρτης όπου μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος, ιθύνων νους και ενορχηστρωτής του πολέμου κατά του π Δημητρίου Λουπασάκη μαζί με 2-3 άλλους Ιεράρχες.

Να σημειωθεί πως χαρά στους πιστούς έφερε η επιστροφή του π Δημήτριου (συνεργάτη επί εικοσαετία του παπα Δημήτρη) και των πατέρων του Ναού την περασμένη Κυριακή.

Να αναφερθεί πως πιστοί έρχονται και ρίχνουν γράμματα κάτω από την πόρτα στα οποία περιγράφουν τα θαύματα που έχουν ζήσει από τον Σταυρό και την αγάπη τους προς τον π Δημήτριο.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Ντροπή και αίσχος!! Ο Θεός να δίνει δύναμη στον π. Δημήτρη και σύντομα να τον έχουμε πάλι κοντά μας.