ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Τελειώνει η υπομονή των πιστών για το θέμα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού μιας και όπως αποδεικνύεται κάποιοι το μεθόδευσαν ύπουλα για να κατευνάσουν και να προλάβουν την λαική δίκαιη οργή για την.

Κοντεύει σχεδόν μήνας από την τελευταία φορά που λειτούργησε στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, ο άνθρωπος που την έφτιαξε, την ανέδειξε και την ανέστησε, ο π Δημήτριος Λουπασάκης.

Πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από το ίδιο το περιβάλλον του έκαναν λόγο για ασθένεια που ταλαιπωρούσε τον ίδιο και στη συνέχεια τη μητέρα του, για απουσία του στα Χανιά και για βέβαιη επάνοδο στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Διαρροές από Ιερείς της Αρχιεπισκοπής σε κανάλια εμφάνιζαν ως ΄΄τελειωμένη΄΄ την υπόθεση του παπα Δημήτρη αφήνοντας να εννοηθεί πως ήδη έχει εκδιωχθεί από την Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων.

Σήμερα λειτούργησε στον Ιερό ναό ένας άλλος Ιερέας (όχι ο π Δημήτριος, ο στενός συνεργάτης του π Δημητρίου Λουπασάκη που λειτουργούσε τόσον καιρό στον Λυκαβηττό στη θέση του χαρισματικού εφημερίου του Ναού).

Η οργή και αγανάκτηση μερίδας των πιστών ήταν έκδηλη, ζήτησαν το λόγο από διακονητές του Ναού γιατί λείπει ο π Δημήτριος λέγοντας: ΄΄Ποιοι μας κοροιδεύουν; Ντροπή τους διώξανε ΝΥΧΤΑ τον π Δημήτριο και μας εμπαίζουν τόσο καιρό΄΄.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Ήθελα να σας πω , επειδή μεγάλωσα στο Λυκαβηττό, ότι το εκκλησάκι Αγίων Ισιδώρων ,πριν έρθει ο πατέρας Δημήτριος δεν ήταν καθόλου νεκρό .
Λειτουργούσε, ήταν πολύ αγαπητό, πηγαίναμε με ευλάβεια οι οικογένειες του Λυκαβηττού, όπως και στον Άγιο Νικόλαο Πευκακίων.
Ήταν οι δύο εκκλησίες που εξυπηρετούσαν την περιοχή με ευλάβεια και κατάνυξη.

2

Δεν λένε το λόγο γιατί? Άρα.ειναι ένοχοι όλοι όσοι το έκαναν ,,,. επιτρέπει ο Θεός για λίγο,,,,, φωτιά στους ψεύτες ,,,,,ντροπή αίσχος.....