«Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του» γράφει το μοντέλο για τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη - Δείτε την ανάρτησή της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση συναντήθηκαν με τον πνευματικό τους, πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, μέσω του οποίου και γνωρίστηκαν, όπως έχει δηλώσει ο «Ντάνος» του Survivor.

Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες από τους τρεις τους στο Ιnstagram και συνόδευσε την ανάρτηση με ένα μακροσκελές μήνυμα για τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη.

Αναλυτικά, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε:

«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μερίμνησαν να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε .

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού».

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.