ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ: Συνέχεια έξω από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.

Τρίτη μέρα κλειστή παραμένει η Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού με Ιερείς να μιλούν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για εκδικητικό ΛΟΥΚΕΤΟ που έχει μπει.

Οργισμένοι πιστοί προσήλθαν σήμερα έξω από την Εκκλησία φωνάζοντας για τον διωγμό του π Δημητρίου Λουπασάκη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ενώ ένας άντρας που είχε έρθει με την οικογένειά του (το παιδί του έχει θεραπευθεί από τον Τίμιο Σταυρό) προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα φωνάζοντας ότι δεν έχει δικαίωμα η Αρχιεπισκοπή να τους κρατά έξω από τον Ιερό Ναό που έχουν ζήσει τόσο σημαντικά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια.

Νέα παρέμβαση αναμένεται από την Ιερά Σύνοδο για το θέμα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού την ερχόμενη εβδομάδα όποτε και συνεδριάζει για υπηρεσιακά ζητήματα, ενώ Ιεράρχες που μίλησαν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, πάνω από 15 , διαφωνούν με αυτήν την απόφαση και στηρίζουν το δικαίωμα του π Δημητρίου να παραμείνει στον Λυκαβηττό εφόσον δεν υφίσταται ψήγμα κατηγορίας εναντίον του και δεν έχει παραπεμφθεί σε εκκλησιαστικό δικαστήριο.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Ας επικρατήσει η ψυχραιμία και με υπομονή και προσευχή ο Θεός θα δείξει.....το κακο με το καλό φεύγει!