ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Δακρυσμένοι Ιερείς, μοναχοί και πιστοί σήμερα 1/1/2023 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Πλήθος πιστών από κάθε γωνιά της Αθήνας προσήλθε σήμερα Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Προεξάρχοντος του π Δημητρίου (πνευματικού τέκνου του π Δημητρίου Λουπασάκη) τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της μνήμης του Μεγάλου Βασιλείου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πιστοί ομολόγησαν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, θαύματα που βίωσαν εκείνοι και οι οικογένειές τους από τον Τίμιο Σταυρό του π Δημητρίου και πόσο τους λείπει.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, αναμένεται να επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα από την Κρήτη στην Αθήνα ο π Δημήτριος και να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Άγια Θεοφάνεια.

Όπως αναφέραμε χθες, στα Άγια Θεοφάνεια θα υπάρξει τριήμερος εορτασμός με καθημερινή Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

Άγιοι Ισίδωροι σήμερα- Γονατιστοί την Πρωτοχρονιά! Ομολόγησαν θαύματα στη γιορτή του Αγίου Βασιλείου.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.