ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Πλησιάζει η στιγμή της επιστροφής του π Δημητρίου στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού με πιθανότερη την 4η Φλεβάρη , ημέρα γιορτής του Αγίου Ισιδώρου Πηλουσιώτου.

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 η ακολουθία του όρθρου και Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού προεξάρχοντος του π Δημητρίου.

Ιερείς και πιστοί ένωσαν τις προσευχές τους για τον π Δημήτριο Λουπασάκη, τον Άγιό τους εν ζωή.

Καθηλώνει η αγάπη που δείχνουν τα πνευματικά παιδιά του Λυκαβηττού στον π Δημήτριο Λουπασάκη.

Πιο πιθανή από ποτέ φαίνεται πως είναι η επιστροφή του π Δημητρίου Λουπασάκη στον Ναό που ανέστησε , στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, πιθανή ημερομηνία είναι η 4η Φεβρουαρίου.

ΑΞΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ του π Δημητρίου, ο Τόνυς Πρέκας από τη Σαντορίνη, έφτιαξε σπηλιά για να τοποθετηθεί μέσα στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στις 4 Φεβρουαρίου.

Το Ευαγγέλιο της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023. Εορτή της Ορθοδοξίας: Οι Τρεις Ιεράρχες. Βασιλείου του Μεγάλου. Γρηγορίου του Θεολόγου. Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Ο Άγιος Ιππολύτος ο Πάπας Ρώμης ο Ιερομάρτυρας. Η Ανάμνησις ευρέσεως εν Τήνω της Ιεράς εικόνος της Ευαγγελιστρίας το 1823. Η Αγία Χρυσή (Αύρα) η Μάρτυς. Κατά Ματθαίο: Το αλάτι και το φως. Ο Νόμος. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.