ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στιγμές δέους και συγκίνησης έζησαν οι πιστοί σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Άγιοι Ισίδωροι σήμερα 18 Δεκεμβρίου: Ανθρώπινη αλυσίδα για τον π Δημήτριο- Χριστούγεννα Λύτρωσης στον Λυκαβηττό αναμένουν χιλιάδες πιστοί, πνευματικά παιδιά του π Δημητρίου.

Σήμερα Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα 18 Δεκεμβρίου 2022, με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του π Δημητρίου, στενού συνεργάτου του παπα Δημήτρη Λουπασάκη.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας κατά τη διάρκεια του Θείου κηρύγματος, ο παπα Δημήτρης μίλησε μέσα από τηλέφωνο Ιερέων του Ναού στους πιστούς για πρώτη φορά οι οποίοι έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα για να τον ακούσουν κλαίγοντας, μεταφέροντας τις θερμές του ευχές για καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία σε σας και στις οικογένειές σας ενώ συμπλήρωσε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα ανταμώσουμε ξανά, να έχετε πίστη στην Εκκλησία μας και αγάπη και ευσέβεια για τους Αγίους μας που έχουν υποφέρει τόσα για να μεταδώσουν το σωτήριο μήνυμα του Κυρίου μας και γι αυτό το λόγο αποτελούν καθημερινά ζωντανά παραδείγματα σε κάθε έναν από μας, δρομοδείχτη για τη ζωή του, προσωπική του πυξίδα.

Να σημειωθεί πως έχουν απομακρυνθεί Ιερείς που είχαν έρθει από την Αρχιεπισκοπή και πλέον το προσκύνημα ξαναβρίσκει τους παλιούς του ρυθμούς με την άξια αδελφότητα που το διακονεί.

https://www.youtube.com/shorts/mLl_jLSedvA

https://www.youtube.com/shorts/-o9bcl8MuZE

@ekklisiaonline

Άγιοι Ισίδωροι Σήμερα- Πλήθος πιστών στη Θεία λειτουργία#isidoroi

♬ original sound – Εκκλησία Online – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Άγιοι Ισίδωροι σήμερα 18 Δεκεμβρίου: Ανθρώπινη αλυσίδα για τον π Δημήτριο- Χριστούγεννα Λύτρωσης#xristougenna #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online – Εκκλησία Online

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.