Άγιοι Ισίδωροι: Κοσμοσυρροή επικρατεί σήμερα, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό με τον παπά Δημήτρη που έχει προκαλέσει με τις θέσεις του, να τελεί την λειτουργία λίγο μετά το «πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους» που είπε την Δευτέρα.

Άνάμεσα στο πλήθος πιστών σήμερα ήταν και Ιερείς από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Οι πιστοί φέρεται να έκλαιγαν μαζί με τον παπά Δημήτρη και μάλιστα φώναζαν: «Για μας είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού».

Υπενθυμίζεται ότι την αποστροφή του παπά Δημήτρη είχαν απαντήσει λίγες ώρες αργότερα συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου χρησιμοποιώντας μια από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Ιερώνυμος για την περίπτωση του «θαυματοποιού» παπά Δημήτρη από τον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό . «Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν σαφής: υπάρχουν κανόνες της Εκκλησίας και οι νόμοι του κράτους» είπαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Τι είπε την Δευτέρα ο παπά Δημήτρης των Αγίων Ισιδώρων

«Εδώ όλοι παρέα μαζί τελούμε τη Θεία λειτουργία και η χάρη και η ευλογία του Θεού να δίνει πάντα υγεία και εμείς να είμαστε εδώ να λειτουργούμε έτσι απλά, σεμνά και ταπεινά, όπως και σήμερα και 22 χρόνια στους Αγίους Ισιδώρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, διαβάζοντας όλα τα μηνύματά σας. Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για εμένα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια τεράστια συγγνώμη» είπε ο παπά Δημήτρης από άμβωνος το πρωί της Δευτέρας (24/10).

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο «μετάθεσης» του παπά Δημήτρη σε ένα παλιό μοναστήρι της Βάρης, όπου όπως υπογραμμίζει θα λειτουργεί με κανόνες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.