ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΒΟΜΒΑ: Αποκάλυψη για το ΗΘΟΣ και την ποιότητα ενός ΑΓΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του π Δημητρίου των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, του Ιερέα που έχει με το πλευρό του όλους τους πιστούς της επαρχίας του ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥ, δίνοντας μονάχα ΑΓΑΠΗ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Αποκαλυπτική ήταν η συνομιλία του δικηγόρου και εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , Ανδρέα Καραγιάννη με αρκετούς κατοίκους της Λάρισας αναφορικά με τις εξελίξεις σε Εκκλησιαστικά ζητήματα.

Κάτοικοι τονίζουν ότι δεν μπορούμε ούτε να διαβάσουμε τα παιδιά μας στις εκκλησίες της Λαρίσης. Μια κοπέλα πήγε στον δεσπότη να παραπονεθεί και του πήγε ένα χαρτί, το πήγαμε 4-5 άτομα παίρνει το χαρτί μπροστά μας το έσκισε και το πέταξε στο καλάθι.

Όλοι στη Λάρισα είναι υπέρ του παπα Δημήτρη. Ο κόσμος είδε καλό. Μια γυναίκα έχασε το παιδί της, αυτός ο άνθρωπος μας κράτησε και μας έδωσε δύναμη.

Στενοχωριόμαστε και ντρεπόμαστε πολύ για όλο αυτό.

Είπαμε στον Λαρίσης, ντροπή Σεβασμιώτατε, εμείς τον αγαπάμε τον παπα Δημήτρη. Μας είπε ΟΧΙ να μην δοθεί το οικόπεδο στον π Δημήτριο και του είπαμε το ΟΧΙ να το πει μπροστά στις εικόνες.

Οι Λαρισαίοι είναι πιστοί στην Ορθοδοξία, φιλόξενοι άνθρωποι με μια υπέροχη πόλη – ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ. Αρκετοί εξ αυτών μίλησαν στον Ανδρέα Καραγιάννη σχετικά με τις τρέχουσες εκκλησιαστικές εξελίξεις με έμφαση το ζήτημα του άδικου διωγμού του εφημέριου των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, π Δημητρίου Λουπασάκη από τον Μητροπολίτη τους.

Στην αρχή της συζήτησης, οι κάτοικοι εξέφρασαν παράπονα για διοικητικά ζητήματα της Μητροπόλεως Λαρίσης, όπως για αδικαιολόγητες μετακινήσεις Ιερέων, για την αδιαλλαξία από την πλευρά του Μητροπολίτη Λαρίσης, αλλά και για υπεροπτική συμπεριφορά του Δεσπότη προς το Ποίμνιο.

Εν συνεχεία τόνισαν πως ΄΄Ντρεπόμαστε για τη στάση που επιδεικνύει ο Μητροπολίτης Λαρίσης απέναντι σε έναν άξιο Ιερέα όπως είναι ο π Δημήτριος των Αγίων Ισιδώρων, που έχει βοηθήσει τόσο πολύ πιστούς της Λάρισας.

Έχει βοηθήσει γυναίκα με αρρώστια που ήταν στα πρόθυρα αυτοκτονίας και πολλούς άλλους.

ΤΑ 7 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Π ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ

Χαρακτηριστικό του ΗΘΟΥΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ που λέγεται π Δημήτριος των Αγίων Ισιδώρων είναι αυτό που μας είπε μια κυρία:

Υπάρχει μια γυναίκα που σώθηκε από τον Σταυρό και μου ζήτησε να πάω στον Λυκαβηττό και να πω στον π Δημήτριο ότι επιθυμεί να του κάνει δωρεά 7 στρέμματα οικόπεδο για να χτίσει εκκλησία του τιμίου Σταυρού σε ακριβή περιοχή της Λάρισας. Μόλις πήγα, το πρότεινα, ο παπα Δημήτρης και οι Ιερείς αρνήθηκαν ευγενικά τονίζοντας πως δεν θέλουμε λεφτά παρά μόνο την αγάπη σας.

Όταν μετά πήγα στον Δεσπότη της Λάρισας και το είπα πως θέλω να τα γράψω στον π Δημήτριο των Αγίων Ισιδώρων εκείνος έγινε έξω φρενών και μου έλεγε και τι πράγματα είναι αυτά και δεν ξέρεις πως εγώ τον κυνηγάω και άλλα τέτοια.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.