ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Ιστορικές πραγματικά στιγμές σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Άγιοι Ισίδωροι: Διώξανε παπα Δημήτρη και ήρθε σήμερα Δεσπότης της Εκκλησίας πρώτη φορά στη γιορτή του Πηλουσιώτη (ΦΩΤΟ-VIDEO).

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που για ορισμένους στην Εκκλησία ήταν ΄΄κόκκινο πανί΄΄ οι Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού και ο π Δημήτριος, αφού έδιωξαν (χωρίς κανένα λόγο) τον π Δημήτριο Λουπασάκη, έστειλαν σήμερα Μητροπολίτη της Αρχιεπισκοπής και Ιερείς για να λειτουργήσουν στη γιορτή του Αγίου Ισιδώρου Πηλουσιώτου.

Όταν λειτουργούσε ο π Δημήτριος ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν είχε έρθει ΔΕΣΠΟΤΗΣ στον Λυκαβηττό.

Σήμερα της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Θαυμακού Ιάκωβος πλαισιούμενος από Ιερείς της Αρχιεπισκοπής όπως ο π Σεραφείμ Δημητρίου.

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια, είχε τοποθετηθεί μέχρι και φρουρός στην είσοδο ο οποίος μαζί με μοναχό του Ναού σταματούσαν με αγένεια τους πιστούς και τους ήλεγχαν αν έχουν κινητό πάνω τους.

Απίστευτη κατάντια , ελάχιστος κόσμος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές επί παπα Δημήτρη όπου προσέρχονταν χιλιάδες κάθε τέτοια μέρα.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (2)
  1. π. Γεώργιος 1 χρόνο πριν

    Κάνετε λάθος στο σχόλιό σας ότι δεν είχε λειτουργήσει ποτέ επίσκοπος στον Λυκαβηττό επί π. Δημητρίου. Θυμάμαι πολύ καλώς τον Αχελώου Ευθύμιο και αν δεν με απατά η μνήμη μου και τον Φαναρίου Αγαθάγγελο.

    ΑπάντησηΆκυρο
  2. Πόπη 1 χρόνο πριν

    Δε υπήρχε έλεγχος στη είσοδο του ναού, μήπως έχετε μπερδευτεί?

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.