Το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θήβας.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη δυνατότητα που έχουν οι εκπαιδευόμενοι να σπουδάσουν επαινώντας τους για τη θέληση και τη δύναμη να συνεχίσουν το σχολείο, παρόλες τις εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους.

Ο κ. Γεώργιος συμβούλεψε τους σπουδαστές τα στοιχεία και τις γνώσεις που θα πάρουν από το σχολείο να τους βοηθήσουν να έχουν μια σωστή τοποθέτηση στη ζωή, αφού ανέφερε ότι στόχος δεν είναι απλά οι γνώσεις, αλλά να καλλιεργήσουν τον εαυτό τους.

Και αναφέρθηκε στα παραδείγματα του Μεγάλου Βασιλείου με τις μέλισσες που παίρνουν από τα λουλούδια μόνο αυτό που χρειάζονται, και με τις τριανταφυλλιές που κόβουμε το άνθος παραμερίζοντας τα αγκάθια, έτσι και εδώ να παίρνουν ό,τι είναι χρήσιμο και ωφέλιμο. Και ευχήθηκε στους εκπαιδευόμενους δύναμη, υγεία και πρόοδο. Στο τέλος, ο Διευθυντής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και την στήριξή του, όπως και οι εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.