Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε χθες στο Κολέγιο «Πνοή Αγάπης» στο Μεσοπόταμο Βορείου Ηπείρου.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Φοινικαίων κ. Χρήστος Κίτσος εξέφρασε την θετική εκτίμηση για το επίπεδο του ιδιωτικού σχολείου αυτού που λειτουργεί στο δήμο και τόνισε ότι με τη δημιουργία της Νέας Διεύθυνσης Παιδείας για του Δήμους Φοινικαίων και Δερόπολης δημιουργείται η ευκαιρία να αναβαθμίσουμε και τα άλλα σχολεία της περιοχής αλλά να θέσουμε ταυτόχρονα και νέους κωδικούς συνεργασίας μεταξύ των σχολείων ώστε να αναζωογονηθεί ο τόπος μας.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Θωμάς Ντάλλας, στον εναρκτήριο λόγο του καλωσόρισε τα παιδιά αλλά και τους προσκεκλημένους και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγείας στο σχολείο και την προσοχή που πρέπει να δείξουν μαθητές και δάσκαλοι στην προστασία της υγείας.

Στην τελετή αυτή ήταν καλεσμένος και ο νέος διευθυντής Παιδείας για τους Δήμους Φοινικαίων και Δεροπολιτών κ. Ζήσος Λούτσης, ο οποίος στην ομιλία του εστιάστηκε στο ρόλο της πολιτείας για την διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς του χώρου στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και κυρίως στην αναγκαιότητα της αναβάθμισης της παιδείας στη μητρική γλώσσα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.