Τον αγιασμό των Κατασκηνώσεων της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας στο δάσος του Καλλιδρόμου στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδος τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο κ. Συμεών, ευλόγησε τα παιδιά και όλα τα στελέχη και εξέφρασε την χαρά του για αυτή την παρουσία του στην κατασκήνωση και συνεχάρη όλους τους διακονητές και διακόνισσες της αγάπης, της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας και της αφοσιώσεως, όπου για δεκαετίες ολόκληρες σε αυτό τον αγιασμένο και ευλογημένο τόπο διακονούν τα παιδιά και μεταφέρουν την αγάπη του Χριστού και της Εκκλησίας στις καρδίες τους.

Ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως και Πνευματικός υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Σεραφείμ Ζαφείρης με αισθήματα υικής αγάπης ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο για αυτή την ευλογητή παρουσία του στις κατασκηνώσεις, αλλά και για την πατρική του στήριξη και αγάπη στο πνευματικό του έργο.

Με προτροπή του π. Σεραφείμ τα παιδιά έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο την φήμη το, αλλά και τραγούδισαν όμορφα χριστιανικά και παραδοσιακά τραγούδια, μιας και οι φετινές κατασκηνωτικές περίοδοι είναι αφιερωμένες στην επέτειο των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.