Η ανακαινισμένη κουζίνα για το συσσίτιο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων αγιάσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο υλοποιώντας έτσι το πνεύμα της εκδηλώσεως έμπρακτης αγάπης προς το ποίμνιο της θεoσώστου Επαρχίας του.

Επιπλέον μετονομάσθηκε πλέον σε Ενιαίο Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» αφού θα καλύπτει πλέον όλες τις ανάγκες των Ενοριών της πόλεως και των γύρω χωρίων σε προσφορά καθημερινού μαγειρεμένου φαγητού.

Με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και επιχειρηματιών της πόλεως πλένο η κουζίνα δόθηκε στις κυρίες της ενορίας που αφιλοκερδώς θα ξεκινήσουν πάλι τη νέα περίοδο να προσφέρουν σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη από ένα καθημερινό σπιτικό φαγητό.

Όσο για την ψυχή αυτής της πρωτοβουλίας, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Εφραίμ Γιαννάκο, με την στήριξη του Πρωτοπρεσβύτερου π. Αναστασίου Γκαβοτζήμα ακολουθούν πάντα πιστά το «Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν» και πολλοί συμπολίτες στηρίζουν έμπρακτα ηθικά και υλικά την προσπάθειά τους.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι καθημερινά σιτίζονται αυτή τη στιγμή περίπου 70 συμπολίτες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.