Κτύπησε το πρώτο κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας, την Τετάρτη το πρωί, 11 Σεπτεμβρίου 2019, καθώς με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα το νέο σχολικό έτος 2019-’20, για εκπαιδευτικούς, μαθητές, αλλά και γονείς.

Στα εκπαιδευτήρια των νησιών της Μητροπόλεώς μας (Λέρο, Κάλυμνο και Αστυπάλαια), τον αγιασμό ετέλεσαν ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος (στην Κάλυμνο), ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος (στην Λέρο), και οι ιερείς μας.

Στον αγιασμό των εκπαιδευτηρίων τόσο στη Λέρο όσο και στην Κάλυμνο, παρέστη η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασ.Υψηλάντης, Γ.Παππάς, Μίκα Ιατρίδη, ο Έπαρχος κ.Εμμ.Μουσελλής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ι.Θεμέλαρος, οι Δήμαρχοι των νησιών μας κ.κ. Μιχ.Κόλιας και Δ.Διακομιχάλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές κ.α.

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές, δέχτηκαν με χαρά τον Μητροπολίτη, τον Επίσκοπο, τους ιερείς μας, αλλά και τους εκπροσώπους της Κυβερνήσεως και των τοπικών Αρχών, που παρευρέθηκαν στους αγιασμούς των σχολείων, οι οποίοι ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς καλή δύναμη και πρόοδο, και η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και να αποδώσει τους καρπούς της μάθησης προς επίτευξη των υψηλών οραματισμών, μικρών και μεγάλων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.