Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου στις 11 το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.

Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό στον αγιασμό συμμετείχαν εκπρόσωποι των μαθητών.

Παραβρέθηκαν επίσης οι διευθυντές των δυο σχολείων, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και των σχολικών επιτροπών Μαρία Ράλλη και εκπρόσωποι των καθηγητών των δυο σχολείων.

Διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό ο Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Βασίλειος Γκολέμης, παρουσία της Διευθύντριας του σχολείου Βασιλική Παγούνη και του Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

Στο προαύλιο λίγα πρωτάκια και εκπρόσωποι των δασκάλων του σχολείου παρακολούθησαν την τελετή του αγιασμού.

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας στο προαύλιο με αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών.

Στην συνέχεια ο ιερέας επισκέφθηκε το κάθε τμήμα και αγίασε τους μαθητές και τους καθηγητές που παρέμειναν στις αίθουσες για αποφυγή του συνωστισμού στον προαύλιο χώρο.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.