Στους όμορφους και φιλόξενους χώρους του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, Κίσαμος, έλαβε χώρα ο Αγιασμός της νέας σειράς Σαμαρειτών-Εθελοντών, Ναυαγοσωστών του Τ.Τ. Κισάμου, του Ε.Ε.Σ. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Τ.Τ.Κισάμου, Ε.Ε.Σ., εξέφρασε την χαρά του σημειώνοντας: «Στις πολλές και ποικίλες κρίσεις των καιρών μας όπου αναζητούνται κυρηναίοι να ελαφρύνουν τον πόνο και το φορτίο του πάσχοντος και εμπερίστατου αδελφού μας, είναι ελπιδοφόρο και φωτεινό το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Χαιρόμεθα που το Τ.Τ.Κισάμου του Ε.Ε.Σ., σε δύο μόλις χρόνια, κατάφερε όχι μόνον να δημιουργήσει Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών-Ναυαγοσωστών, αλλά σήμερα να τελούμε τον Αγιασμό της 3ης σειράς των Σαμαρειτών και να αριθμεί περισσότερους από εκατό νέους και νέες του τόπου μας που νιώθουν την ανάγκη της ανιδιοτελούς προσφοράς και διακονίας.

Ευχαριστούμε τον άξιο Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Δρ. Αντώνιο Αυγερινό δια την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη του στην προσπάθεια μας αυτή, τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη ως επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Τμήματος δια την άριστη και αγαστή συνεργασία», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος. 

 

samarites1.jpg

samarites2.jpg

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.